Serveramed en fräsch sallad. Låt ananasringarnarinnaav och halvera dem. Strö över salt. Skivakasslern och lägg den på risbädden och lägg ananasenovanpå
Och i spisen harjag ju ugnen, eller ugnarna för det är en spis med dubbelugn (Bild HÄR >>) De allraflesta byter troligtvis ut spisen när den går sönder men jagharvarit så nöjd med den här så det fick bli en lagning istället
Kassler, ris och ananas är en perfekt kombination tycker jag, och rör vi ihop allt i en gratängmed en touch av curry blir det en riktigt god glutenfri vardagsmiddag, smaklig måltid
Trots allt vill man ju dock halättsammat i värmen, och kassler är ju lättsamt. Jag tycker alltidatt tiden går ganska fort, men på sommaren flyger den förbi medilfart verkligen, tyvärr
skär ner kasslern i tunna skivor ca. konserveradeananasringar. koka riset enligt förpackningen. rör ihop grädde, chillisås och dragon i en skål, vispa upp så det blir lite krämigt
En klassiker för många, en sjuttiotalsrätt. Kasslermed risbotten, ananas och ost på toppen. Lägg kasslerskivornaovanpå och en skivaananas på varjekassler
Sänk värmen något och stek ananasen och lägg dem på kasslerskivorna. Stek kasslernhastigt i het panna så den får lite stekyta lägg dem i ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.