Kassler, ris och ananas är en perfekt kombination tycker jag, och rör vi ihop allt i en gratäng med en touch av curry blir det en riktigt god glutenfri vardagsmiddag, smaklig måltid
Tänkte tipsa er lite snabbt om detta recept medkassler som är så vansinnigt gott. Ris och kassler i samma form och så den där goda såsen med en gnutta majonäs i som bara blir sååå krämig och god
Varva kassler, tomat och ananas på spenaten. salt, peppar efter smak( tänk på att kassler är salt). Har sedan hunnit med två snabba middagar och en tigerkaka, inte dåligt va
skär ner kasslern i tunna skivor ca. konserverade ananas ringar. 1000 g kassler1 stor burk konserverade ananas ringar3-4 dl grädde1,5 msk dragon3 msk chillisåsmatris till 6 peroner1. skär ner kasslern i tunna skivor ca 1/2 cm tjocka, häll över ananasen i ett durkslag och låt den rinna av. lägg 2 skivor kassler och sen en ring annans, fortsätt tills du fyllt en ungsfast form. häll över annanasen och kasslerna och gratiners i ugnen ca 20 min. 1000 g kassler. 2 skivor kassler och sen en ring annans, fortsätt tills du fyllt en ungsfast form
Servera med stekt kassler och kokt potatis. Smaka av med salt och peppar. Koka broccolin i en kastrull med lättsaltat vatten, ca 4 minuter. 2 skiva kassler
Lägg i en form och häll kokosmjölk och ananassaft över kasslern. Krydda med lite peppar. Skiva upp 6 skivor kassler och lägg en ananas skiva mellan varje kasslerskiva. In i ugnen i ca 25-30 min 6 skivor kassler. 6 skivor ananas. Saft från 1 burk ananas (565 g)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.