Stek bananpannkakorna i olja på medelvärme. Funkade hur bra som helst med banan och bakpulver i. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och agave/stevia i en bunke
Den är så otroligt god att man måste hejda sig för att inte äta den direkt med sked ur burken. Här har jag förstärkt mina läckra pannkakor med moussen, och det gav jättegod smak i kombination med bananerna
Servera med lönnsirap, smör, eller vad du tycker passar bra. Med det här receptet får man ut ca 8-10 pannkakor och jag väljer ofta att skiva banan och stoppar ner i smeten när det ligger på plåten, innan jag vänder för att grädda andra sidan. Jag använd en liten panna och har man inte det kan man steka flera små pannkakor åt gången, en stor panna kan få plats med 3-4 stycken åt gången
Pensla en plättlagg eller en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1 msk smet per pannkaka. Pudra de nygräddade pannkakorna med florsocker 2 1/2 dl vetemjöl
Smöra en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1/2 dl smet per pannkaka. Så här gör du. 20 minuter. Blanda vetemjöl, bakpulver, strösocker och salt i en skål
Grädda bananpannkakorna på båda sidorna på låg värme. Speciellt med mogna bananer i. Knäck ner äggen, strö ner vaniljpulvret och vispa ihop till en kladdig massa
Åh vad jag är förtjust i denna bananpannkaka som man snabbt fixar ihop med bara banan och ägg. Ett helt underbart frukost- och mellanmålsalternativ som är lätt att variera med olika typer av tillbehör och eventuella smaksättningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.