Servera korven och päronen med dippen. 16 prinskorvar. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 16 prinskorvar 2 päron 2 msk Arla® Smör-&rapsolja 1 tsk malen ingefära 1 msk klippt färsk gräslök Gräddfilsdipp
Koka potatisen i vatten med lite salt. Mosa potatisen med mjölk, boursin och smör. Rör i rucolan och räkorna och kryddan eventuellt med salt och peppar
Detta visade sig vara lite lite för folk gick med tiggarhåven redan innan jag hunnit bli klar med korvarna… Då jag har en rök så passade jag på att röka prinskorvarna lite i alrök
Krydda med lite timjan, salt och peppar. Lägg ner prinskorvar. Prinskorv. Skiva vitlöksklyftor tunt. Ringla olivolja i en stekpanna och fräs sedan vitlöken utan att den får färg
Prinskorv, smaksatt med äppelglögg och rosmarin. En tredjedel av köttet blandades med isvatten och äppelglögg och kryddades med rosmarin, vitpeppar, salt samt lite nitrit
Jag vet att det verkligen inte är supervanligt att man gör sina egna prinskorvar, men som vegan kan det ibland vara ganska svårt att hitta veganska prinskorvar i matbutikerna, så om man inte vill nöja sig med att bara ta vanlig sojakorv och skära i mindre bitar så är det här faktiskt ett riktigt bra och roligt alternativ
Mixa grönsakerna och späd med kokspadet till. Blanda nötfärsen med lök, morot, dijonsenap, 1 tsk salt, 2 krm peppar och crème fraiche. Blandad grönsallad med tomater till servering 200 g nötfärs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.