Jag har själv aldrig försökt med GI, men det är inget fel med att prova ett GI recept tycker jag. Detta recept fick jag av min kompis Catherine, och jag har sett det tidigare i matbloggssammanhang
Det här är ett knaprigt lättbakat knäckebröd med mycket frön. Glutenfritt knäckebröd med frön och majsmjöl 1 plåt. Bröd, Frön, Glutenfritt, Hårt Bröd, Knäckebröd, Majsmjöl 2 dl majsmjöl
Hemlagat knäckebröd är ju så himla gott. Och knäckebrödet smakar otroligt gott, prova. ) Knäckebröd (2 plåtar). Om knäckebröden inte är helt torra efter 40 min, öppna ugnsluckan och ha på lite värme tills de är torra
Jag gjorde dessa knäckebröd här hemma för ett tag sedan och dom blev storfavoriter direkt. Häll på lite frön och kärnor ovanpå (se till att kärnorna fastnar, annars kommer de glida av när knäckebröden är klara)
Jag gjorde denna gången runda knäckebröd och då räcker denna sats till ca 30 st. Det går lika bra att platta ut all smet på en plåt och bryta knäcket i bitar när det är färdigt
I helgen åt jag ett supergott knäckebröd när jag och mina väninnor var på restaurang i Jönköping. Detta måste jag bara baka tänkte jag och av en händelse hade min ena väninna ett recept på liknande knäckebröd
Jag tycker om att äta enligt GI-metoden. Dessutom gick det väldigt snabbt att tillaga. Det är inget jag gör dagligen, men några gånger i veckan blir det
Goda att äta som knäckebröd, snacks eller krossa över fil. Strö över flingsalt och torkad timjan över de ogräddade knäckebröden och tryck till lite så det fastnar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.