kul

kul

  • 5 Recept
Tacon är död - länge leve den färska vårrullen!

Tacon är död - länge leve den färska vårrullen!

Och det är ju förstås kul. Många av er vet hur jag känner för tacos. Brr. Det jag dock kan avundas dem som idkar tacofest varje fredag är plockandet, pillandet, den lilla buffén av tillbehör och den egna matlagningen vid bordet
Vietnamesiska rispapperrullar

Vietnamesiska rispapperrullar

Igår testade vi att göra egna rispappersrullar för första gången. Jag googlade på olika recept och komponerade sedan ihop en egen variant
Minipizzor - drinktilltugg

Minipizzor - drinktilltugg

Små pizzor att ha som drinktilltugg eller plockmat på en buffé. Jag hade dessa och lite mer som förrätt vid ett tillfälle i våras
Rullrån

Rullrån

Jag gillar att baka rullrån, det går snabbt och blir supergott. Jag har ett elektriskt rullrånsjärn vilket gör det hela mycket enklare än att ha en gammeldags som man värmer på spisen
Potatisros till nyårsafton, kanske?

Potatisros till nyårsafton, kanske?

Efter hälften av gräddningstiden hällde jag en liten skvätt grädde i formarna och lade på aluminiumfolie så rosorna inte skulle få för mycket färg