Två bra drinktilltugg, till nyår eller andra festligheter - min femtonårings absoluta favoriter. Var uppmärksam - för de bränns lätt (är man något snålare tar man solrosfrön eller pumpakärnor istället)
Tina plattorna. Bred på peston så mycket som du själv tycker. Rulla ihop från långsidan. Ställ rullen i kylen en stund så är det lättare att skära i den
Här kommer ett recept på det perfekta drinktilltugget. ca 150 g riven västerbottensostca 150 g riven pecorinoca 250 g ricottasalt och peppar----------4 msk rostade sesamfrön2 tsk chiliflakes1 pkt klippt smörgåskrasseRiv parmesan och västerbottenost, och vispa samman till en röra med ricotta
Jag gjorde ett shysst drinktilltugg nyligt. Receptet fick jag lära mig av min vän i San Francisco, Tim, som var vegan för det mesta men vegetarian när det passade sig bättre
Koka upp fett och vatten. Rör i mjölet med en kraftig visp till smeten släpper ifrån kanterna. Obs. Rör / vispar man för länge så faller dom ihop istället för att puffa upp sig
Skär rullarna i cirka 1 1/2-2 centimeter tjocka skivor. I förra veckan innan premiären för vår ONSDAGSPASTA, slängde jag ihop en liten aptitretare, som blev grymt goda
Som drinktilltugg bjöd jag på de här läckra små ihopplockade. Dags för ett inlägg eller vad säger ni. ). Hade hem en gäng härliga brudar för ett tag sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.