Igår fixade och donade vi med våra små gröna vänner i odlingslådorna ute. För ett par månader sedan for sonen och jag in till i storstaden och valde fröer
Krydda kycklingfiléerna med piffi ochvitlökspulver. Servera gärna med potatisarna som kommer här. Bryn paprikorna som är skurna i småbitar, tillsätt svampen och pressad vitlök
Täck hela ytan med den rivna osten. Stek upp detta, salta och peppra. Servera gärna med ett spanskt vin. Lägg kycklingen och baconen i en ugnsfast form, häll blandningen över
Servera med pasta och en god sallad. Täck hela ytan med den rivna osten. Blanda creme fraiche, grädde, sweet chili sauce, pressad vitlöksåsoch kycklingfond
Servera gärna med ris/bulgur och en god sallad. Täck hela ytan med den rivna osten. Blanda Creme fraiche, grädde, sweet chili sås, pressade vitlöksklyftoroch kycklingfond
Sista minuten, lägg på en skiva ost och sätt på ett lock så smälter den fint* Häll på creme fraiche i rotfrukterna* Lägg upp med blandad sallad i olika färger /Husmor Jag undviker skorpmjöl i färsen, tycker inte det blir bra
Smaka av med salt och peppar. Blanda ner crème fraiche, vitlökoch spenat. Skala och skiva vitlöken. Fräs den i smör några minuter och blanda ner spenaten mot slutet
Creme fraiche, grädde, ost, sweet chilisås, pressade vitlöksklyftoroch kycklingfond. Nu hade jag kokta kycklinglår istället, och det går säkert bra att göra med färdiggrillad kyckling om man vill ha det snabblagat
Rör ihop philadelphiaosten med creme fraicheoch finhackad vitlök. Ostsåsen har jag gjort av en kall röra på philadelphiaost, creme fraiche, vitlökoch grönsaksbuljong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.