Krämig pastasallad med grillad kyckling…. Grillade kycklingklubbor enligt DETTA recept eller en hel grillad kyckling (jag använde grillade kycklingklubbor)
Efter allt påtande i jorden kalasade vi på krämigaste kycklingratängen med smak av dragon. Stek kyckling (krydda med salt, peppar och dragon) och sedan bacon (låt det rinna av på ett papper)
Antingen en vardagsfavorit till potatisallad eller en god potatisgratäng men också helt perfekta små kycklinginnerfileer till vårens goda bufféer, student, kalas eller bara till fredagsmyset
För denna kyckling passar bättre till fest än vardag. Den här kycklingen är så himla god och smakrik. Vi åt kycklingen till bulgur och ris som suger upp den goda såsen
Börja med att skära kycklingköttet till grytbitar. OBS använd en särskild skärbräda till kycklingen. Riv vitlöken på rivjärnet och gnid in kycklingbitar med vitlöken
Kycklingrullar med färsk spenat och philadelphia, visst låter det gott. Ingredienser för 4 personer300 g morötter, ca 4-5 st1 st gul lök300 g färsk spenat (eller fryst)4 st kycklingfiléerSaltSvartpeppar200 g philadelphiaost, naturell4 dl grädde1,5 dl kycklingfond (1 hönsbuljong + 1,5 dl vatten)SaltSvartpepparGör så härStrimla moroten och hacka löken fint. 4 st kycklingfiléer. 1,5 dl kycklingfond
När det börjar koka igen så blanda i skålen med kyckling och grönsakerna. 150gr strimlad kyckling100gr 1/2 skivad bakpotatis50gr 1 liten skivad morot50gr skivad rotselleri20gr 1st hackad shallotenlök1st hackad vitlöksklyfta1 kvist romsarin1 kvist timjan1 matsked flytande grönsaksfond5gr kokosfett5gr 1 tesked maizena blandat med lite kallt vatten20gr matlagningsost 11 %100gr 1dl mat extra 4 %1/2 dl matlagningsvitvin 1 %1dl vatten1/3 dels tesked örtsalt1/4 dels tesked cayennepeppar. Lägg grönsakerna, potatis, kycklingen och osten i en skål och sätt på ungen på 150C. 150gr strimlad kyckling
Blanda alla ingredienser till marinaden och häll i en fryspåse med den strimlade kycklingen. Stek kycklingen i Milda Culinesse och tillsätt alla ingredienser till såsen
Lägg kycklingen i botten av en ugnsform. Blanda ihop alla ingredienser och häll över kycklingen. 2 tsk franska örter1 krm peppar3 dl riven ost1 Grillad kyckling eller 4 stekta kycklingfiléer i bitarGör såhär
Måste förska få tillbaka matlagningsinspirationen som har flytt all sin kos de senaste veckorna och idag fick det bli ett nytt kycklingrecept, hämtat från
Kyckling idag igen. Jag hade tänkt göra en tonfisksallad med bulgur men eftersom Mannen är lite skruttig (förkylning på gång) så kändes det mer humant att bjuda på en varm gryta med hans favoritprotein kyckling i stället för en kall tonfisksallad
En enkel och god pastasås med Kyckling. Strimla kycklingfileérna (eller stek dem hela och skiva dem sen), i med pressad vitlök, paprika och champinjoner och låt fräsa mjuka