Sitter ni och funderar på vad ni skall äta till middag till helgen. När det gäller kryddning och hur man grillar lammet har jag fått hjälp av snälla Anders Lejonbjörn på Nordicsmoke
Jag serverade dessa till grillad fläskfilé och en pestopotatissallad. Var och letade lite matinspiration och fastnade för de här goda champinjonerna, vitlöks, och chilimarinerade champinjoner, som gav stor utdelning för liten insats i köksregionen
Blanda en marinad på ketchup, vatten, honung, grillkrydda och dra av rosmarin bladen, blanda väl, lägg i revbenen och se till att de får marinaden runt om
Gnugga potatisen ren och torka den. Skala och halvera lökarna. Skär bort båda ändarna på lökarna och lägg dem i en ugnsform för muffins med snittytan uppåt – en lökhalva i varje muffinshål
Finhacka vitlök och örter och blanda med oljan. Riv osten fint och blanda med färskosten. Dela både citroner och tomater, salta och peppra och lägg på grillen med snittytan nedåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.