Den här veckan börjar verkligen på topp med klarblå himmel och strålande sol. Jag tänkte därför passa på att dela med mig av det här goda receptet som jag lagade i fredags
Jag gjorde en botten i går med ett recept jag hittade men det blev bara pannkaka av det så jag fick göra en ny idag med ett annat recept som blev superbra
Ställ bunken över en kastrull med sjudande vatten. Lägg pavlovan på ett fat. Bre runt på bakplåtspappersklädd plåt, dra upp med en spatel längs med kanten så att det blir ett fint mönster
Nu när påsken är här och man ska träffa släkten så kan det vara bra att kunna slänga ihop något lite snabbt, därför detta recept på en underbart god pavlovamed limecurd
Jag såg piggare ut, ögonen blev klarare, huden och håret blev bättre, magen mådde bättre, jag fick mer energi och då undrar ni säkert varför jag slutade med det
Låt kakan svalna innan du rullar samman den med vispad grädde blandad med tärnad frukt eller bär, t. Vispa 5 äggvitor med ättiksprit till en skummig massa. Blanda ytterligare 1 1/4 dl strösocker med Maizena samt vaniljsocker och vispa i detta också. Bred ut smeten i en långpanna (30 x 40 cm) täckt med bakplåtspapper och grädda på mittfalsen i 175° varm ugn i 15 minuter. Spritsa 1/2 dl vispad grädde ovanpå och garnera med kiwi i skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.