15 minuter
i ugnen (180 grader). Ta bort riset och folien och grädda ytterligare 10-15 minuter, tills pajbotten blir gyllenbrun. Låt svalna innan garnering.
Jag tittade på SVT gokväll när Julien Heuber från Mästerkocken, lagade en citronpaj till påsk. Nu har jag gjort pajen vid fem olika tillfällen och alla frågar om receptet så här kommer det
EnglandsHela Sverige bakar, men tusen gånger bättre. Tillsätt sedan äggula och vatten. Mixa tills allt blandats ordentligt och knåda sedan ihop degen till en boll
Har ni några planer för helgen eller ska ni som jag ta vara på den härliga sommarvärmen. Kanske blir ni sugna på lite fika, då kan jag tipsa om denna härliga citronpajen
Det är lätt att göra och det blir så himla gott. Citronpajer finns det massvis med olika recept på. Eller ja, alla recepten kanske inte är så lätta, men just detta är lätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.