Lägg halva bärröran i botten av ett glas, halva jordnötsröran, halva bärröran, halva jordnötsröran och avsluta med några (rostade) frön eller nötter (kommer snart ett inlägg om hur man torrostar sina egna frön/nötter)
Det är ett av många måsten när man är på plats. Vi åt med glupande och god aptit från flera matbord som serverar paketen på kvällarna vid Forodhani Park
Igår kväll slängde jag (nästan bokstavligt talat) ihop en chèvre chaud (dvs gratinerad/stekt chèvre) och till den enkel, klassisk sallad med dijondressing och så krutonger från en överbliven baguette
This post "Salsa Verde - Ett recept med ingredienser från köksträdgården". från sardellburken. Efter min artikel om mynta fick jag en förfrågan från en medlem i KÖKSTRÄDGÅRDEN på FACEBOOK om vad man kan använda kryddan mynta till och här kommer ett förslag
Förra året gjorde vi misstaget att inte köpa den svarta juvelen när vi hittade den i Malmö, nästa gång vi kom tillbaka till affären laddade för ett inköp, så hade dom slutat sälja den
"Kazaar är ett exceptionellt intensivt kaffe som består av en djärv blandning av två sorters Robusta från Brasilien och Guatemala, speciellt odlade för Nespresso, och en separat rostad Arabica från Sydamerika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.