Rostbiffmed smörslungad bladspenat ochrödvinssås (bild. Här kommer då receptet på fredagsmaten (rödvinssåsreceptet har jag lånat härifrån) samt världens grymmaste guacamole (från boken Våra bästa GI-recept av Ulrika Davidsson och Ola Lauritzson) som jag tog med mig hem till Nina igår som tillbehör till köttet
Marinerad rostbiffmed balsamico, honung och kapris. Den här rostbiffen är ju superb att ha om man har många gäster eller om man ska ha buffé eftersom man förbereder den några dagar innan
Kryddad runt om var den med salt, svartpeppar och timjan. Bilderna är tagna med vår "resekamera", vi ber att få ursäkta oss för den lite sämre kvalitén som inte har något att göra med hur maten smakade
Visst är det något speciellt med sista dagen på jobbet innan semestern, man går liksom bara och väntar och känner sig allmänt glad, går och väntar på att klockan ska slå slaget som betyder semester
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.