Varför inte världens enklaste LCHF-dessert med färska jordgubbar och en vaniljkräm. Eller en läcker marängbakelse med krispigt innehåll och en len smörkräm utanpå
Rör sedan ihop det med äggsmeten. Vispa ägg, socker och sirap i tre minuter till en ljus, pösig smet. Blanda 1 dl mjöl, bakpulver, vaniljsocker, kakao och hackad choklad i en annan skål
Fast jag tror det har med smaklökarna att göra. Konstigt det där, att man kan va helt säker på och tycka att de är så kul att baka och göra efterrätter men att laga mat det tycker jag är dötrist
Jag tycker att det ska göras med äkta vaniljstång och vispgrädde och ha ett ganska tjockt lager med karamelliserat socker högst upp som man knackar hål på med skeden
Den här Halloween efterrätten är en riktig hit att servera, lagom ”läskig” men ändå aptitlig. Snart är det Halloween, och då är det dags att pryda hemmet med spindelväv, låtsaskryp och andra läskiga saker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.