Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Här kommer ett till tips på en underbar efterrätt som skulle kunna passa till midsommar eller andra sommarmiddagar
Rör ihop halvfrusna hallon med philadelphia och socker. ½ dl socker. 150 g digestivekex (ca 10 st)50-75 g smör50-100 g vit choklad4 st gelatinblad½ dl koncentrerad hallonsaft2 dl vispgrädde200 g philadelphia200 g frysta hallon½ dl sockerFinkrossa kexen i en plastpåse
Skala och hacka mangon. Tvätta och skär limefrukten i tunna klyftor. Fördela vaniljglassen i skålar. Strö över mango och kokosflingor, dekorera med en klyfta lime (som sedan ska pressas över anrättningen av varje person)
för att den här ljuvliga, lyxiga tårtan både är vegan och glutenfri… Men också för att den faktiskt också är bakad utan vitt socker men ändå är lagom söt och dekadent
Valfri glass, jag körde på DENNA utan kakao i. Ikväll ville jag "lyxa" till det lite och göra en efterrätt som passade in i mitt kostschema men ändå kändes lite extra
½ dl strösocker. ½ dl strösocker1 krm kakao2 msk honung½ tsk flingsalt1 dl mandlar2 liter god vaniljglassBlanda socker, kakao, honung och flingsalt i en kastrull
Han har rutin på det efter alla efterrätter han har fixat. Här ska erkännas utan att skryta att både jag och Mannen tyckte att det blev hur gott som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.