Vårgrön festmiddag
Fröken Dills kök
Fröken Dills kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 avocados
  • 3 blad gelatin
  • 1/2 dl crème fraiche
  • 2 tsk pressad citron
  • salt och vitpeppar
  • 50 g löjrom
  • 2 kycklingfiléer
  • 1 riven vitlöksklyfta
  • 1,5 dl risottoris
  • 1 shalottenlök
  • 1 dl vitt
  • 4 dl kycklingfond
  • 1 dl parmesanost, rivenbladspenatsparris,
  • 5 st
  • 200 graders ugn
  • 70 grader
  • 2 dl grädde
  • 2 dl mjölk
  • 1 dl socker
  • 3 äggulor
  • 1 påse skalade pistagenötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.