Avsluta med att lägga pilgrimsmusslorna i grillpannan, salta och peppra. Börja sedan med såsen. Torskrygg, pilgrimsmusslor, färskpotatis, grillad sparris, smörstekta kantareller och hummersås, mums
Sillahallens torskryggmed bacon och gräslök. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
Smaka av med salt, peppar och honung. Ett säkert kort som det är svårt att misslyckas med. Fiskbilen kommer till byn och är ett självklart mål sedan flera år tillbaks
Jag pepprade och saltade, samt ringlade över rikligt med smör över dem. Fisk och Skaldjur,. Torskryggen i portionsbitar, så många man behöver, lade jag ovanpå de gröna bönorna
Blanda med hackad chili, pressad lime och lite hackad koriander. De säljs aldrig med skal i affärer eller över disk, iallafall inte vad jag känner till
Skala en vitlöksklyfta och lägg med i koket. Börja med purén. Dela blomkålen i större biter och potatisen i mindre så de kan koka tillsammans och bli färdiga samtidigt
Servera med pressad potatis och sallad. Salta och peppra torsken. Skär bacon i mindre bitar och hacka lökarna och stek tillsammans några minuter samt låt kallna, strö sedan detta över fisken
Jag vaknade med en huvudvärk från H och kunde inte ta mig ur sängen förrän fram på eftermiddagen. Jag kunde inte hålla mig, utan tjuvstartade i väntan på den svenska sparrisen med en tysk dito
Smaka av med salt, vitpeppar och pepparrot. Torskrygg i ugn med pepparrotsmos. Skillnaden är tillagningen av torskryggen, som jag valde att tillaga i ugn istället för att steka, men pepparrotsmoset och citronsåsen är Catarinas recept
Uppäckte att fryst torskrygg är en riktig höjdare, stek gärna på den i pannan med smör och låt den baka sakta i ugnen tills den blir klar, blir fint fint
Torskryggmed bacon, ägg och purjo. Ta ut och garnera med purjo, hackat ägg och bacon. Nej, men det har varit sjukdomar, fjällresa, dåligt med inspiration, ont om tid, ja mycket annat som har gjort att bloggen har kommit i andra hand
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.