Vänd köttbitarna i mjölet. Lägg köttet i en gryta. Tillsätt öl eller buljong och tomatpuré. Dela potatisen, kålroten och palsternackan i bitar skär moroten och purjolöken i skivor
4 portioner6 ProPoints/portion 3 st kycklingfiléer á 125 g1 tsk olja200 g sockerärter6 st chilimarinerade vitlöksklyftor2 dl fraiche (max 5%)2 dl matlagningsgrädde (max 7%)1 tsk röd currypastasalt Skär kycklingfiléerna i mindre bitar, stek i olja och currypasta
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Häll av vattnet och slå pastan i en ugnsform. Vispa ihop matlagningsgrädde, lättmjölk och chilisås och slå det över pastan
Fräs kassler, lök, svamp och morot i margarin. Strö över paprikapulver, svartpeppar och rör om. Tillsätt övriga ingredienser och låt puttra i ca 5-10 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.