ChokladkakamedhimmelskglasyrKaka. Svalna och blanda och bred på glasyren. 100 g smör2 ägg2 rågade dl socker1 dl vetemjöl3/4 dl kakao1 tsk vaniljsockerGlasyr. Häll i smörad och bröad form med löstagbar kant och i ugn ca 24 min om diameter är 20 cm och 21 minuter om formen är 23 cm
Smält smöret och blanda i resterande ingredienser till glasyren, Bred snabbt över den avsvalnade kakan och dekorera med kokos, strössel, nötter eller vad du vill
Om du är sugen på en chokladig, nästan kompakt och saftig chokladkaka är den här att rekommendera. Väldigt god i sig själv, men med en chokladglasyr på blir den om möjligt ännu bättre
Chokladkakamedglasyr. Bland annat så har jag och Tiril bakat en jättesaftig chokladkaka, denna kaka bakade jag på jobbet för några veckor sen och tänkte jag måste prova hemma också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.