Jag har aldrig lyckats göra en så luftig och saftig kaka tidigare, this is a real winner. Denna helt galet goda veganska chokladkaka smakade jag för första gången på en mustaschfest på Ålidhem, och den är absolut ett av de godaste bakverk jag ätit
Denna goda kaka kommer därifrån och förutom att den är riktigt god och saftig är dessutom vegansk. Häll glasyren över kakan och bred ut glasyren (på kanterna) med en slickepott
ChokladkakamedhimmelskglasyrKaka. Svalna och blanda och bred på glasyren. 100 g smör2 ägg2 rågade dl socker1 dl vetemjöl3/4 dl kakao1 tsk vaniljsockerGlasyr. Häll i smörad och bröad form med löstagbar kant och i ugn ca 24 min om diameter är 20 cm och 21 minuter om formen är 23 cm
Det räcker bra så, den blir riktigt saftig och får en jättegod chokladsmak. (Kakan blir som en blandning av dessa två bilder, har dessvärre ingen bild på denna kaka medglasyr för det brukar räcka att äta den utan)
Saftigchokladkakamed en len choklad kräm. En chokladkaka för alla som älskar choklad. Tillsätt ägg, mjölk, vaniljextrakt, kaffe och vispa med elvisp ( svag effekt ) tills allt är väl blandat
Kakan blev härligt saftigmed en rejäl chokladsmak. Jag bakade denna chokladkakamed squash (receptet hittade jag förra året, vart kommer jag tyvärr inte ihåg)
Kryddburkens saftig äppelkaka medglasyr. För att få lite välbehövlig hjälp av maken med äppelätandet så bakade jag den här härligt saftiga, supersmarriga äppelkakan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.