En alldeles strålande härlig söndag har vi Ysta'bor bjudits på idag, det har varit riktigt varmt och för ovanlighetens skull så har det varit vindstilla
Den här röran kommer ursprungligen från Libanon men serveras i hela mellanöstern. Den passar utmärkt som tillbehör till kött och kyckling, gärna till grillat eller som förrätt tillsammans med bröd och oliver
Vill man baka och inte har så mycket tid, då kan du prova det här fantastiskt goda matbrödet. Bara att röra i hop, hälla i formar och grädda på direkten
Mariannetryffel ca 50 st2 dl grädde200 g mörk choklad200 g ljus choklad1 påse marianne crush eller 150 g marianne karamellerFlorsocker till dekorationGör så härKoka upp grädden
En perfekt krispig och god pizzadeg. Hemligheten är den långa jästiden. Det går att bara jäsa en timme och sen kavla ut den, men att jäsa den länge i kylen gör stor skillnad
Jag lovade ju er detta underbara recept på luftiga morotsfrallor. Jag tänkte att ni kanske ville bakade dessa till söndagsfrukosten så här kommer receptet
Sätt ugnen på 175 grader. Skala, kärna ur och klyfta äpplena. Blanda dem med kanel och socker. Rör ihop smör, havregryn, mjöl, socker och bakpulver till en smidig smet
Kryddigt goda cupcakes med morötter och valnötter. Vanligtvis garnerar jag med en valnöt på frostingen men till påskfikat blev det minicupcakes med strösselkulor i glada färger