Jag är helt galen i bär, och det har gått i arv till dottern. Jag har aldrig sett någon som kan proppa i sig bär som den ungen, fast, å andra sidan, det finns ju det som är sämre att äta än bär
Stannade precis upp och kom på mig själv multitaska något extremt. Jag slutar aldrig att förvåna mig själv – samtidigt som jag jobbar, bakar jag, packar, städar, plockar ögonbrynen, fixar naglarna
Men den gör ju det när man har roligt, och roligt har jag haft när jag exprimenterat i köket och delat med mig av eskapaderna till er mina trogna läsare
I dag så skulle jag bjuda min bror och hansfamilj på fika, och eftersom jag gjordebearnaisesås i går så hade jag äggvita kvarprecis 6 stycken som det ska vara i dennaljuvliga tårta och den är så lätt att göraSen så tycker jag att det är så bra att denär naturligt glutenfri, och den är sååååååågod den bara smälter i munnen, så har du inte gjort en budapestrull så måste du testadu kommer inte att ångra digDetta behöver du till denna sötnos
Jag har inte väldigt mycket erfarenhet av brownie men hittade ett recept på internet som jag gjorde om till glutenfritt men jag misstänker att tiden för gräddning var felangiven i grundreceptet för där stod det 30 minuter och efter 30 minuter var smeten rinnande som vatten i ugnen så jag gräddade den nog mer i 60 minuter
Ibland så kan jag bli så vansinigt sugen på någotgräddigt, och i dag var en sån dag, och vad gör man,jo, man bakar en liten minitårta på det jag hade hemma, och helst ska detgå fort också, och det gjorde denna sötnos
Hoppas att alla hade en fantastisk midsommarafton igår. Vi hade en jättefin dag, varmt och soligt hela dagen ända till sena eftermiddagen, när molnen började hopa sig
I senaste numret av tidningen Hembakat hittade jag detta recept på Bountyrutor. Eftersom både min man och sönerna älskar bounty var jag ju bara tvungen att testa att baka dem
Ugn 150 grader. Mät upp mjölmix, majsstärkelse, vaniljsocker och hjorthornssalt. Rör flytande margarin med socker till en luftig massa och sikta ned de uppmätta ingredienserna i smeten
Här kommer mitt "paradnummer" i en omgjord och glutenfri tappning. Precis lika god som originalet, jag lovar, så även du som inte har glutenbekymmer kan bjuda på den