cut 3 eggs in a eggslicer, turn the egg around and split again (like "squares")1,5 deciliter of cream (0,63 cup)Half a deciliter of milk (0,212 cup)Chop some leek (small size)2 crabsticks (surimi)Boil to medium thick and add dry or freshdill and salt
Lägg gurka, avokado, laxen och surimi som en sträng mitti riset längs med långsidan. Gör likadant med de andra tre och varva mellan laxen, surimin och tonfisken
Dela surimin i små bitar. ca 250 g surimi. Smula ner jästen i en bunke. Värm mjölk och ojla fingervarmt. Häll degspadet över jästen och rör tills den är upplöst
Fyllning200 g crabsticks (surimi)200 g mini keso 1,5%4 ägg½-1 dl hackad dill1 dl riven ost max 17%saltBlanda ihop och och häll fyllningen i pajskalet grädda ytterligare i ca 30 minuter eller till den fått fin färg och fyllningen stelnat
Hacka surimi/crab sticks i små bitar. 100 g surimi sticks/crab sticks. Det svåra med att ha en matblogg under det mörkare halvåret i Sverige är att det blir näst intill omöjligt att få till fina bilder om man inte fotar mitt på dagen
100 g surimi crabsticks. Blanda samman ingredienserna till pajdegen i en matberedare. Kavla ut den på mjölat bord och klä sen en pajform som är ca 25 cm i diameter, med den
Jag hade massor med halvbruna bananer över och bestämde mig för att de fick bli cupcakes. Det är ett vanligt standardrecept (tex som detta, fast utan kardemumma) som jag bara mosat i banan i, inte svårare än så
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.