Kycklinggryta med kokos, ingefära och wokgrönsaker Idag bjuds det kycklinggryta med lite asiatisk touch. Jag använde ekologisk kycklinglårfilé från Hagby gård Kjerstis mat och prat
Pilliga underbara piroger Varför gör man så sällan piroger. För egen del så finns det någon skum känsla av att det är bökigt att göra piroger (eller AnnaMarias matblogg
Mörkt Russinbröd Det här receptet kommer från tidningen BAKA. Det är mycket likt Leilas "Turbolimpa" som länge varit en av mina favoriter i brödväg En doft av Nybakt
Mörkt bröd med frukt, frön och nötter Hur många bröd har jag bakat i mitt liv. Kanske tusentals. De kan bli lite hur som helst. Ibland blir det ju väldigt lyckat, ibland mindre Glada ryttares recept!
Grovt bröd med nötter och russin Blanda ihop alla torra ingredienser (fast bara 4 dl av vetemjölet) i en bunke. Häll sedan på vätska och sirap Matklubben.nu