Godare än den "riktiga" bountyn i affären till och med. Jag gillar att det inte är så där super sliskigt sött som mycket hemlagat godis är,och så är de täckta med mörk choklad istället för mjölkchoklad- fast det är valbart givetvis vilken choklad man vill använda
Har ju glömt att lägga ut bilder och recept på julgodiset jag gjorde till jul. Fast man kanske inte ska kalla det julgodis bara, för man kan ju faktiskt äta det året om
Bak-året 2013 kunder inte ha börjat på ett bättre sätt än med dessa underbara magiska godis bars. Visst är det bra med nyårslöften i hälsans tecken men för att man ska orka hålla igång med träning och nyttig mat tycker jag det krävs avbrott med något syndigt gott och det är precis vad de här är
Dessutom känns det bra med godis som man vet vad som är i dom. Jag testade att göra egen teaterkonfekt och jag fattar inte att jag inte har gjort dessa tidigare
Doppa/rulla godisarna i strösocker. Detta är lite pilligt men värt allt pyssel för smaken är något helt annat en köpta geléhallon och alla som fått smaka har älskat dem
Vem minns inte skolans potatisbullar, antigen älskade eller det omvända. Även om det nu är länge sedan dess så kan man alltid laga till sina egna med hjälp av fem enkla ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.