Hjortronsåsen däremot skrapades till sista klicken. Kall hjortronsås ca 3-4 pers1 burk créme fraiche ( turkisk yoghurt går också bra)0,5 - 1 dl hjortronsylt ( efter smak helt enkelt, jag älskar hjortron så jag tar gärna lite mer)Smaka av med salt och pepparKlart
Nämligen lax med hjortronsås. Hjortronsås. ♥ Låt er väl smakaLax med hjortronsås och granatäppelsallad4 personer4 laxfiléer 140 gr/stsalt och pepparGör så här
Vi brukar oftast äta saltbakad lax med kall romsås (se här), vilket är en av våra absoluta favoritfiskrätter, men denna variant med hjortronsås är inte så dum den heller
Hjortronsås 1 dl frysta Hjortron 1 dl Ekologisk Crème Fraiche ½ tsk Honung Havssalt Ett par droppar Worcestersauce Mixa hjortronen och passera dem genom nätsil
4 kycklingfiléer frysta. 1Grillgrydda. 11 liten burk Crème fraîche. 1Hjortronsylt. 1Aromat. 14 kycklingfiléer frysta Grillgrydda 1 liten burk Crème fraîche Hjortronsylt AromatLägg i de frysta kycklingfilerna i kokande vatten
Det där med att blanda i bär i mat är något jag är ytterst förtjust i. Inte bara för att det ser vackert ut på tallriken men även för att det är så härligt att få in lite sötma i maten
Vid servering klicka hjortronsåsen på salladen. Lägg renstekskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga mitt i ugnen tills de är torra och lätta, ca 20 minuter
Hela rätten består av rökt renstek med hyvlad ost över och hjortronsås, renchops med smörfrästa champinjoner, älgentrcoté med kålrotsjansson och sparrissallad
Hjortronsås. Hjortronsås. Kött, potatis och rödvin = lördag. Här i en lite extra festlig tappning. Morötterna och såsen är tillbehören som verkligen gör rätten, så uteslut dem inte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.