Klassisk sockerkaka som blir mjuk och saftig. Glutenfri sockerkaka2 ägg. Grundreceptet går att variera med olika smaksättningar, prova till exempel att tillsätta hackade chokladbitar, rivet citronskal, blåbär eller kanel i smeten
Nu var det länge sedan jag gjorde en falsk sockerkaka. Min falska sockerkaka blev riktigt god, och jag tycker rismjölet gav en god smak som passade fint i en sockerkaka
Från den testade jag idag att baka en sockerkaka, som blev riktigt god. Jag kan verkligen rekommendera boken ”Baka Glutenfritt” av Karin Moberg och Oscar Målevik
Recept Glutenfri sockerkaka. The post Glutenfri sockerkaka appeared first on. Igår bakade jag en mjuk kaka(Sockerfri och glutenfri) med smak av apelsin och choklad
Recept. Katarina Ivarsson. sön, 2013-10-06 17. 25. 60min. (0). Sätt ugnen på 175°C. Smörj en avlång kakform som rymmer 1,5 liter Strö den med polentaVispa ägg, strösocker
För ett tag sedan så fick jag ett mailfrån Anders en bloggläsare och en receptgivare, han gav mej detta receptpå dessa underbart goda frukost muffins, jag blir lika glad varje gång jag får ettrecept från en bloggläsare
Jag ville självklart baka den perfekta sockerkakan och efter några mindre lyckade försök experimenterade jag fram det här receptet som jag är riktigt nöjd med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.