Ingredienser Portioner. 6 1 l grönsaksbuljong (tärning + vatten) eller vatten + salt (1 l buljong motsvarar 1 l vatten + 1 tsk salt) 2 dl polentagryn ev 1 dl parmesanost (1 dl motsvarar ca 30 g) 2 msk olja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Glutenfritt sirapsbröd i långpanna (ca 25-30 st). Ny vecka. Och fortfarande semester. Underbart. Jag och grabbarna har verkligen kommit in i semesterlunket
Hej alla fina. Här har helgen försvunnit i ett nafs, men det har varit en riktigt skön helg. Jag vakade av efter nattjobb i fredags och åkte hem till ett par vänner där vi hann njuta lite av solen innan den gick ned och serverades sedan en massa god mat
3 ägg2 dl strösocker1 msk fiberhusk180 gr glutenfri mjölmix (3 dl) (jag använde sempers fin mix)1½ tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker50 gr smör1 dl mjölk20 ml oljaGlutenfritt ströbröd till formen