Ikväll bakade jag choklad- ochhallonscones som vi åt med lite philadelphiaost på toppen. (Om jag var en sån som använde smileys i min blogg hade det funnits en här)Choklad- ochhallonscones
Mörk chokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar ochhallon. Toppa genom att spritsa ganachen på önskat sätt och dekorera med färska hallon
Värm upp hallonen i en kastrull, rör om och mossa dem med en handvisp. Häll sedan på vitchokladmousse, här ska du vara försiktig när du brer på den så den inte blandas ihop medhallonmoussen
Servera den gärna med lite vaniljyoghurt. Tina hallonene lite (de ska fortfarande vara lite frusna). se och såg receptet på denna underbara frozen "cheese"cake
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Hallonsconesmed vit choklad. Om man inte har något bröd hemma och är på vippen att fullkomligt dö av kvällshunger går det betydligt fortare att röra ihop några scones än att pulsa genom iskylan till affären och tillbaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.