Detta är nog en av minafavorit-förrätter, efter löjromstoast. Så lyxigt och otroligt enkelt. Ha gärna lite surdegsbröd till för att suga upp det goda smöret som smält
Havskräftorna är ju redan färdigkokta och ska därför bara ta smak och bli varma. Det är få saker, när det är som mörkast, som gör mig så glad som att finna ”gamla” bra foton på somrig mat
Vitlöksgratineradehavskräftor, en perfekt start på middagen. Godast blir det med färska kräftor, men det går bra även med kokta, halvera då tideni ugnen eftersom de lätt blir torra
Men man kan inte bara handla färsk fisk där utan även nykokta havskräftortillriktigt bra pris. Jag har tidigareskrivit om Thuressons, där vi köper mycket av köttet vi äter
Redan idag kommer jag gå på med en proppfull långpanna av ugnsgratineradehavskräftor. Min kanske största skräck är att någon dag utveckla en allergi mot skaldjur
Vi fyllde vagnen med korv, kalkon, olika ostar, grönsaker, såser och annat smaskigt och jag sprang även på färska havskräftor och blev såååå sugen på att testa dessa
fasta potatisar. ½ tsk Asafetida (hing). Skala och skär potatisarnaimindrebitar. Rosta kummini en torr stekpanna, tillsätt olja och Asafetida och stek i några
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.