Kom ihåg att även gnida in under skinnet på kycklingen, detta för att hela kycklingen ska ta smak. Sätt in en termometer i kycklingbröstets tjockaste del och ställ in ångugnen på programmet
Häll på yoghurt och salt och rör om. Häll på mjöl i omgångar och arbeta degen väl. Lägg den på en plåt med bakplåtspapper och låt jäsa ytterligare minst 30 min under bakduk. intervallånga på 210 grader
Om de är stora, dela på dem. Lägg upp betorna varma på ett fint fat. Ångkoka betorna på 96°C med skalet och en liten bit av blasten kvar tills de är mjuka (ca. 30 min), tänk på att koktiden varierar beroende på hur nyskördade betorna är
Ta ut dem och riv över citronskal och pressa på citronjuice. Skär bagetten i grova bitar och rosta den i ugnen på 175 °C tills de har blivit hårda och fått fin färg. Rensa knivmusslorna och tillaga dem sedan på en plåt på 96 °C full ånga tills de öppnar sig
Lägg dem sedan på en plåt med smörpapper. Ånga dem sedan på 96° i ca 15 min. Salta köttet och bryn det hårt, baka det klart i ugnen på varmluft 90°C tills det har en innertemperatur av 58°C. 1 påse asiatisk brödmix (bahn bao)