electrolux.se
Bjud på ånglagat

Bjud på ånglagat

Kyckling i ugn med kittlande sichuanpeppar

Kyckling i ugn med kittlande sichuanpeppar

Kom ihåg att även gnida in under skinnet kycklingen, detta för att hela kycklingen ska ta smak. Sätt in en termometer i kycklingbröstets tjockaste del och ställ in ångugnen programmet
Baka saftigare bröd med ånga

Baka saftigare bröd med ånga

Häll yoghurt och salt och rör om. Häll mjöl i omgångar och arbeta degen väl. Lägg den en plåt med bakplåtspapper och låt jäsa ytterligare minst 30 min under bakduk. intervallånga 210 grader
Ångade primörbetor med getost och honung

Ångade primörbetor med getost och honung

Om de är stora, dela dem. Lägg upp betorna varma ett fint fat. Ångkoka betorna 96°C med skalet och en liten bit av blasten kvar tills de är mjuka (ca. 30 min), tänk att koktiden varierar beroende hur nyskördade betorna är
Ångade knivmusslor med brödriv

Ångade knivmusslor med brödriv

Ta ut dem och riv över citronskal och pressa citronjuice. Skär bagetten i grova bitar och rosta den i ugnen 175 °C tills de har blivit hårda och fått fin färg. Rensa knivmusslorna och tillaga dem sedan en plåt 96 °C full ånga tills de öppnar sig
Ångade havskräftor i saltbuljong

Ångade havskräftor i saltbuljong

Lägg havskräftorna en perforerad plåt, tillaga full ånga 96°C i, beräkna ca 8 min från det att ugnen är varm
Steam bun med bog, sojamajonnäs och salladslök

Steam bun med bog, sojamajonnäs och salladslök

Lägg dem sedan en plåt med smörpapper. Ånga dem sedan 96° i ca 15 min. Salta köttet och bryn det hårt, baka det klart i ugnen varmluft 90°C tills det har en innertemperatur av 58°C. 1 påse asiatisk brödmix (bahn bao)