Det här är det godaste fröknäcket jag ätit och jag har bakat det otaliga gånger redan. This is the tastiest seedcrispbread I have tasted and I have baked it countless times already
//Emma-Lisa. Let the crispbread cool before you simply just brake it into pieces. Heat up a pan and toast the sunflower seedsfor a couple of minutes or till they gain some color
Och vill man inte göra fröknäcke på det här viset så finns sedan tidigare det dinkel- och rågknäcke som vi gjorde hemma hos min chef förra året i december månad
Annars är receptet på detta bröd väldigt enkelt att göra - du blandar helt enkelt endast ihop ingredienserna, därefter häller degen i en brödform och sätter in den direkt i ugnen
I found the recipe for these bread in the magazine Bakat och Gott, no. Jag gillade dem mycket, men så tycker jag om när bröd har tuggmotstånd i form av nötter och frön
Brödet blir saftigt att moroten och solrosfrön ger lite tuggmotstånd. The bread gets moist of the carrots and the sunflower seeds provides a nice texture
Jag vet inte hur många satser som har bakats av detta recept och jag har serverat dessa fröknäcken på såväl min student, min födelsedag, nouw-bloggevent, på frukostbordet, som mellanmål och det har till och med publicerats i tidningen Vegmat
Nämligen kex gjord på frön och vatten och lite kryddor. A couple of days ago when I visited THIS blog I saw a delicious recipe that I had to try, seedcrackers
Before we left for New York I ate this delicious bread made out of nuts, seeds and eggs. Innan vi åkte tillbaka till New York så fick jag smaka ett så gott bröd som jag behövde ta receptet till och göra själv
E-postadress. Vilka frön man änvänder i knäcket, är en smaksak, så även smaksättningen av kryddor. Fixade lite fröknäcke idag, under tiden jag lagade middagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.