instagram 100kitchenstories. Detta fröknäcke är ett av mina absolut bästa recept - faktiskt. Jag vet inte hur många satser som har bakats av detta recept och jag har serverat dessa fröknäcken på såväl min student, min födelsedag, nouw-bloggevent, på frukostbordet, som mellanmål och det har till och med publicerats i tidningen Vegmat
I instantly fell in love with the seed bread, originally baked as little round buns, but I sometimes like to make it into a flatbread like in this recipe
Among many other things I have made a batch of my Vanilla and Cardamom Almond Butter, a batch of GF SeedCrackers and I also made these super yummy Toasted Seed and Almond bars with Salted Date Caramel
I always do research online to find inspiring food pictures and recipes and yesterday I stumbled upon this 2 ingredient recipe for flaxseed and banana crackers. It is literally 2 ingredients, banana and flaxseeds. You mash up a ripe banana and mix in around 1/2 cup (1 dl) of flaxseeds and make small dollops onto a greased baking sheet and put into the oven at 150 degrees celsius (300 degrees Fahrenheit) for about 20 minutes
Tjenixen på dixen. Jag lyckades fota mina cupcakes idag så att jag kan lägga upp receptet. Men nu sitter jag här och bråkar med min dator, den har blivit mer än lovligt seg de senaste veckorna
instagram 100kitchenstories. Vi får se bara mer och mer vegetariska alternativ på matmarknaden, och trots att jag är en allätare, så försöker även jag varje vecka göra minst ett vegetariskt recept här hemma
Add all other ingredients apart form the shelled hemp seeds and put the lid on. When serving sprinkle the hemp seeds and a bit of chilli (just because it looks nice, but you can leave it out if your soup is spicy enough) on top
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.