Eftersom det inte finns så mycket spännande att blogga om nu när jag är sjuk tänkte jag passa på att dela med mig av receptet till den goda smörgåstårtan mamma jämt har gjort
Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka och bacon som fyllning
Min mamma är en hejare på att göra goda smörgåstårtor. Hon har gjort såna så länge jag kan minnas och lite hämmad har jag nog blivit av att hennes är så populära
Hej och hallå. Hoppas att ni har en skön fredagskväll allihop. Trots att det inte var superlänge sedan jag la upp något recept så känns det som en evighet för mig…
Halloj på er. Det är onsdag och för er som kikat på matlistan för veckan är det kanske ingen större nyhet att dagens middag skulle vara en gräddig kycklinggryta
Tjingeling. För en tid sedan hade vi gäster på besök och denna tårta bjöds till efterrätt. Receptet har nog cirkulerat runt lite på nätet men jag bjuder er på min version
Minns ni våra goda bananasplit-våfflor från våffeldagen. . Där var italienska maränger en del av rätten och jag lovade att det receptet skulle komma upp här på bloggen en annan dag
Klockan var närmre tio på kvällen när vi blev sugna på en till efterrätt. Vi hade haft kvar från lunchen på midsommarafton, men den hade vi ätit upp innan på dagen
Jag tänker alltid att det är väl ingen som har tid eller lust att läsa om mina intressen. Björnbärspaj En odlarvän förärade mig några liter björnbär, som delvis gick direkt i frysen
Min goda vän fyllde 30 år i år och jag har alltid funderat varför ska födelsedagsbarnet stå i köket och göra sina vänner och familj nöjda när det är ändå hon/han som fyller år
Till middag gjorde jag en underbar köttfärslimpa i ugnen. 4 portioner. Gör köttbullssmet på 800 gram , lägg i en smord form och låt den stå i ugnen i mitten (200 grader) 60 min