Svamp- och olivfritters Koka upp rikligt med vatten och salta. Lägg i grynen och låt koka i 10 minuter. Låt rinna av i ett durkslag Zeta
Blåbärs- och citroncheesecake Koka upp rikligt med vatten och salta. Lägg i grynen, koka i 10 minuter och låt sedan rinna av och svalna i ett durkslag Zeta
Grönkålssallad med femgryn 1 pkt Zeta 5 Gryner Ekologisk 250 g. Koka upp rikligt med vatten och salta. Lägg i grynen, låt koka i 10 minuter och låt sedan rinna av i ett durkslag Zeta
Fullkornsbulgur & Quinoa med fetaost och oliver Häll i grynerna och koka i 8–10 minuter, rör om då och då. Koka upp rikligt med vatten och salta. Låt rinna av i ett durkslag Zeta
Orzosoppa med savoykål Fräs grynen och grönsakerna med olivolja i en stor kastrull, utan att de får färg. Koka upp grönsaksbuljongen och häll den i kastrullen Zeta