Zeta
Zeta
Zeta
Zeta är ett av Sveriges mest älskade företag. Och familjen Di Luca fortsätter att vara det de alltid har varit - en familj där mat är kärlek.
Småplock och antipasti

Småplock och antipasti

Antipasti är perfekt som plockmat före middagen eller som en del av en större italiensk buffé. Recept på plockmat och tillbehör till varmrätter hittar du här.
Frasiga parmesanpinnar

Frasiga parmesanpinnar

Pensla med uppvispat ägg och strö på ost och sesamfrö. Vrid remsorna och lägg på en plåt med bakplåtspapper
Pizzabullar

Pizzabullar

Dela degen i fyra bitar och baka ut dem med hjälp av en kavel på mjölat bord eller på bakplåtspapper
Kycklingsallad

Kycklingsallad

Kyl den i kallt vatten och låt rinna av väl. Blanda potatis, blomkål, sockerärtor, tomater och lök med kycklingbitarna i en skål
Panzanella con Fagioli, bön- och brödsallad

Panzanella con Fagioli, bön- och brödsallad

Börja med att lägga tomat och gurkbitarna i lite salt. rör ihop rödvinsvinäger, salt och peppar. Blanda vinägretten med grönsaker (med sin vätska), bönor och brödtärningar
Olive Ascolane

Olive Ascolane

Salta och peppra. Blanda färsen med muskot, riven parmesan, ströbröd och uppvispat ägg. Lägg mjöl på ett fat, vispade ägg på ett annat och ströbröd på ett tredje