Underbara chilicheese favoriten i en ny tappning gjordes här i lördags till förrätt. Blev en fullpoängare som både jag och min man kom fram till så det så
Mintkyssar har jag ännu inte vågat mig på att göra då jag har inbillat mig att de är svåra att få perfekta, men dessa små godingar blir precis lika gott
Igår gjorde vi julgodis. I år blev det knäck (vanlig och med polkagris), rocky road och saffransfudge. Fudge har jag aldrig gjort tidigare, men den här varianten blev jättegod och var väldigt enkel att göra
Jag följde det här receptet på pumpagnocchi, men uteslöt den massiva mängden timjansmör- eller rättare sagt gjorde mycket, mycket mindre mängd, snarare 25 g smör än 125 g till 4 personer och serverade mina gnocchi med stekt svamp och riven parmesanost upptill
Nästa gång du bakar scones prova att byta ut din vanliga degvätska mot pumpapuré. Smaksatt med vanilj, kanel och lönnsirap får sconesen en mild sötma som sitter fint efter en kylig höstpromenad
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Hirssallad. Koka upp rikligt med vatten i en kastrull. Koka hirsen i ca 5 min. Sila sedan av hirsen och spola den kall genom en sil
Förvärm ugnen till 180 grader. Koka potatis och ris. Kyl ner potatisen och riset. Pressa potatisen och blanda den med riset, osten, gräslöken, salt och peppar