bröd

bröd

  • 7 Recept
Segt, håligt och väldigt gott

Segt, håligt och väldigt gott

Det här är mitt bästa bröd just nu. Ofta sägs det ju att en bröddeg måste jäsa två gånger för att bli bra, men inte den här
Ganska stora hål faktiskt

Ganska stora hål faktiskt

I lördags gjorde jag ett jättejättestort nattjäst bröd som var väldigt gott, men jag var fortfarande lite besviken på hålens storlek
Nattjästa surdegsbröd

Nattjästa surdegsbröd

Vänd upp bröden på plåten - försiktigt. Har du en brödspade så ta hjälp av denna. Jag brukar ha termomenter i bröden och tar ut dem vid 98 grader
Surdegar

Surdegar

Det finns mängder av olika recept på hur man startar en surdeg. Jag har valt att dela med mig av ett receptet som jag själv testat och tycker fungerar bra
Kalljäst bröd i gjutjärnsgryta

Kalljäst bröd i gjutjärnsgryta

Underbara hembakta bröd. Jag snubblade över det här recept en kväll förra veckan när jag surfade runt på webben dedikerad att hitta ett nytt recept för kalljäst bröd
Långjäst bröd

Långjäst bröd

Jag har ju gett upp det där med surdeg just för tillfället och tycker att det här brödet blir supergott