Ingredienser Portioner. 6 ca 300 g skalade räkor 1 stor rödlök 1 1/2 dl torrt, mousserande vin 200 g färskost 2 stora, mogna avokador 1/2 vitlöksklyfta 2 tsk färskpressad limejuice 1 burk svart kaviar (à 75 g) limeklyftor till garnering salt vitpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Så har halva köket påbörjat sin semester, det är Anki tillhör ledighetskommittén från och med i dag medan Håkan jobbar på fram till i morgon, torsdag, för att sedan gör sin fru sällskap
Här kommer lite recept till er om ni vill servera era gäster en god trerätters Tips på lite mingel •PAIN RICHE MED RÖD PESTO • HJORTRULLE •SMÖRDEGSSNURROR MED FETA & SPENAT Ingredienser1 pkt fryst smördeg250 gram fryst bladspenat300 gram fetaost1 schalottenlök2 st vitlöksklygtorSaltSvartpepparÄgg Gör såhärSätt ugnen på 200 grader. Tips på förrätter • LAXBAKELSER • RÄKCOCKTAIL • FÄRSKOSTFYLLD SERRANOSKINKA Tips på varmrätter • PEPPARBIFF • RYGGBIFF MED GRÖNSAKSMUFFINS & PORTVINSÅS • LYXIG FISKSOPPA Tips på efterrätter • TRIPPEL CHOKLAD PANNACOTTA • VÄRLDENS GODASTE CHOKLADMOUSSE • LIME & HALLONMOUSSE Hoppas ni hittar något somsmakar 1 pkt fryst smördeg
Häll blandningen över kavringen och låt stå kallt i 24 timmar. Mixa bröd med smör till en slät massa och lägg i botten i en form, 24 cm i diameter, med löstagbar kant