Revben

Revben

  • 9 Recept
Tjocka revbensspjäll med godaste glazen

Tjocka revbensspjäll med godaste glazen

Vi hade köttbullar, prinskorv, julskinka, jansons, rödbetssallad, kallrökt lax, varmrökt lax och sen de här hejdundrans goda tjocka revbensspjällen
Revben med sockersaltad gurka & coleslaw

Revben med sockersaltad gurka & coleslaw

En extra bonus med den här rätten är att allt går göra dagen innan gästerna kommer eller tidigare samma dag och sedan bara värma på revben och ställa fram tillbehören
Citron- och honungsglaserat revben

Citron- och honungsglaserat revben

Efter ett besök på Malmö Kötthandel, kom jag hem med en rejäl sida revben av gris. Ta fram en stor kastrull och lägg i revbenssidan hel
De absolut godaste Revbenen

De absolut godaste Revbenen

I går gjorde jag revben. Har nog faktiskt aldrig ätit så goda Revben. Ta upp revbenen ur vattnet och låt de rinna av och lägg dem sedan på en plåt
Revben

Revben

Rimmade och glacerade revbenDe här revbenen smakar mycket och gott, både på ut och insida. Mycket av fettet försvinner vid kokningen så revbenen känns inte så feta, även om de är tjocka
Tjocka revben med honung, soya och chili

Tjocka revben med honung, soya och chili

1 kg tjocka revben, sågade. Gnid eller pensla in revbenen med alla ingredienser, kör i ugn i en djup ugnsform på 150°C i 4-6 timmar, vänd reven en gång i halvtimmen och ös den regelbundet med vätskan i formen. 1 kg tjocka revben, sågade
Tjocka revben i ugn med sås

Tjocka revben i ugn med sås

Skär revbenen i mindre bitar och lägg i en djup ugnsplåt. Ta ur revbenen , vänd dem och pensla på mer och strö över timjan