Tryffel. Koka upp grädde, kanel och socker. Tillsätt fint hackad choklad och apelsinskalet. Rör till en slät massa, tillsätt rumsvarmt smör och rör slät
Nu är det också dags för ett nytt julgodis recept tycker jag. Då blev detta julgodis recept de jag fick mest mail från er läsare om hur gott ni tyckte de var och de är så himla kul att få höra
Kvällen innan julafton blev jag sugen på vörtbröd till frukost och med lite inspiration från nätet och improvisation föddes detta lättbakade och julkryddiga vörtbröd
Julskumsfrosting. En riktigt julig smakupplevelse. Dem kan man också servera med lingonfrosting , julskumsfluff eller bara äta dem som dem är, just för att dem är så goda
Rör rumsvarmt smör och farinsocker pösigt, gärna med elvisp. Vispa i äggen ett i taget. Rör i filmjölk. Blanda mjöl, kanel, kryddnejlika, ingefära och bikarbonat och rör ner i smeten