Mina favoriter

Mina favoriter

  • 4 Recept
Mina favoriter
Björkens frallor

Björkens frallor

Smält margarinet och låt svalna något. Rör i vattnet. När vätskan är fingervarm smulas jästen i. Tillsätt salt, havregryn, rågsikt och vetemjöl
Norska limpor

Norska limpor

Värm vattnet och mjölken till fingervärme, ca 37 grader, och häll i spadet i degbunken. Rör ut jästen i lite av degspadet
Rågrussinbullar

Rågrussinbullar

12 bullar35g margarin3 dl mjölk1/2 dl mörk sirap1 tsk salt 1 msk brödkryddor50g jäst1 dl russin8 dl rågsiktSmält smöret och tillsätt mjölk, sirap, salt och brödkryddor
Rågrussinbullar

Rågrussinbullar

Det här blir otroligt luftiga och mjuka bullar, som är fantastiskt goda nybakade. Jag gillar russin i bröd men det går bra att utesluta russinen om man inte gillar det