Björkens frallor Smält margarinet och låt svalna något. Rör i vattnet. När vätskan är fingervarm smulas jästen i. Tillsätt salt, havregryn, rågsikt och vetemjöl Matklubben.nu
Norska limpor Värm vattnet och mjölken till fingervärme, ca 37 grader, och häll i spadet i degbunken. Rör ut jästen i lite av degspadet Matklubben.nu
Rågrussinbullar 12 bullar35g margarin3 dl mjölk1/2 dl mörk sirap1 tsk salt 1 msk brödkryddor50g jäst1 dl russin8 dl rågsiktSmält smöret och tillsätt mjölk, sirap, salt och brödkryddor Emilias mat & bak
Rågrussinbullar Det här blir otroligt luftiga och mjuka bullar, som är fantastiskt goda nybakade. Jag gillar russin i bröd men det går bra att utesluta russinen om man inte gillar det Fudgekakan