Jag älskar alla bakverk med jordnötssmör, skulle jag bli tvungen att välja ett bakverk att äta resten av livet så skulle det bli något med jordnötssmör
Henne kan man ju lita på att det inte snålats med godsakerna. Dels tycker jag att man behöver baka bottnen i 10 minuter innan fyllningen hälls på, så den hålls torrare längre och dels skulle lite mer socker i båda lagerna fyllning inte skada, de blir lite väl syrliga när de kylts ned
Går även bra att färga med hushållsfärg. . Frosting med creamcheese. 5 dl florsocker50 g smör250 g färskost, ex philadelphia 1 tsk pressad citron / limeGör så här
Helgen flög förbi i en väldig fart. Tiden räckte inte riktigt till. Men det blev lite bakande iallafall. Provade Leilas Morots Cupcakes och gjorde kaniner och humlor i marsipan och sugarpaste
Hacka chokladen fint och smält den i vattenbad. Rör samman vetemjöl och bakpulver. Tillsätt margarin, socker, ägg och apelsinsaft samt det rivna skalet
Se till att inte få i för mycket marshmallows i en och samma muffin. Fördela sedan smeten i formarna, använd gärna en muffinsplåt där du har satt i muffinsformar i