Sallad

  • 2 Recept

Panzanella

Salladen från italienska mathimlen. Strimla salladslöken och blanda i den, kapris och basilikablad. några skivor bröd, gärna dygnsgammaltolivoljafänkålsfrön, ungefär 2 tsktomater i blandade färger och storlekarsalladslök, 2 st1 vitlöksklyftakapris, någon matskedfärsk basilika, en krukarödvinsvinägerolivoljahavssalt & nymald svartpepparSätt ugnen på 175 grader. några skivor bröd, gärna dygnsgammaltolivoljafänkålsfrön, ungefär 2 tsktomater i blandade färger och storlekarsalladslök, 2 st
Panzanella- italiensk brödsallad

Panzanella- italiensk brödsallad

Första gången jag åt den här fantastiska salladen, var på en lunchrestaurang i Seattle. Fräsch, krispig sallad med knapriga surdegskrutonger och en god syra från dressingen