Häll ut degen på mjölat bakbord och jobba in resterande mjölmix. 5 dl mjölk. 9-10 dl glutenfri mjölmix. 5 dl rismjöl. (vill du baka hönökakor med vanligtmjöl utesluter du fiberhusk och byter ut glutenfri mjölmix och rismjöl till 4 dl rågsikt och 9-11 dl vetemjöl). 2) Värm mjölken till 37°, häll också i oljan i vattnet. 3) Blanda bakpulvret med rismjölet och häll sedan i ca 8 dl av mjölmixen och rismjöl omvartannat. 5 dl mjölk. 9-10 dl glutenfri mjölmix. 5 dl rismjöl. (vill du baka hönökakor med vanligtmjöl utesluter du fiberhusk och byter ut glutenfri mjölmix och rismjöl till 4 dl rågsikt och 9-11 dl vetemjöl)
Koka mjölken och red mjölet med lite av mjölken. Kassler och broccoligratäng 4 port 4 hg kassler 4-5 hg broccoli 6 dl mjölk 3 msk vetemjöl 3-4 dl stark ost hotchilikrydda salt, peppar Koka broccolin och stek kasslern i skivor. 6 dl mjölk. 3 msk vetemjöl
Sen kavla ut och lägga i pajformen, nagga med gaffel och grädda som vanligt. Jag har nog äntligen hittat det bästa receptet på pajdeg, för mej som vill undvika vitt mjöl och mjölkprodukter