150 g parmesanost. 150-200 g rökt rostbiff (som pålägg). 1-1,5 dl majonnäs. 1 vitlöksklyfta. 1. När stekpannan är varm lägg i osten (till en korg i taget) och se till att få en rundel på ca 12 cm i diameter. Vänta in ca 1-2 minuter. 150 g parmesanost. 150-200 g rökt rostbiff (som pålägg). 1-1,5 dl majonnäs. 1 vitlöksklyfta
Allt mer och mer har jag börjat fördjupa mig på detta med drinktilltugg. 1/2 pkt filodeg. 1 burk kesella. 1 pressad vitlöksklyfta. 1/2 dl klippt persilja. 1 citron, cestat skal och saft. Vik in ca 1 av varderas sida och rulla som en cigarr. Grädda i 200 grader C i 15-20 min. 1/2 pkt filodeg. 1 burk kesella. 1 pressad vitlöksklyfta. 1/2 dl klippt persilja. 1 citron, cestat skal och saft