Igår bakade jag dessa supergoda Twixen och de var mycket smidigare att göra dessa än de twixkakor jag gjorde i pappersformar förra året (recept finns nedanför)
Kräftskivan förra helgen med barnen, partners och kompisar gick äntligen av stapel och till efterrätt fick det bli en lyxigare variant av kladdkaka, i långpanna
Jag sitter och funderar på vad vi ska äta till middag ikväll. Det är ingen rolig dag idag (se förra inlägget), betygen ska vara klara imorgon (stress, stress) och det bara regnar ute, så man kanske ska försöka pigga upp dagen med lite roligare mat
Det är otroligt hett ute, och ni vet inte vad ni går miste om ifall ni inte testar den här glassen. Det finns inget godare än den här glassen som sakta smälter i munnen med en mörk chokladsmak med knapriga chokladoreos i
Måndag och ännu en strålande vacker dag ute. Dagen recept är ett riktigt "rest-tips". Denna svängde jag nämligen ihop av sådant jag hade hemma i kylen, lite rester av en tidigare pastamiddag
Förra helgen, närmare bestämt den 2/5 firades min 25-års dag med dunder och brak. Dagen till ära hade jag bakat en smaskig tårta med mustig kladdkaksbotten och len fruktig mousse som passar lika bra till dessert om man hellre vill det
Fish & Chips. 7 november 2014 @ 11. 54Man behöver inte fritera denna rätt. Jag stekte den panerade fisken i smör och lite olja i stekpannan och potatisarna gjorde jag i ugnen
Stek kycklingvingarna på en bakplåtspappersklädd plåt i ugnen (200´c) tills de är nästan färdiga. Pensla på såsen och grilla dom ytterligare tills ytan har fått färg, vänd dom gärna en gång under tiden