Fisk

Fisk

  • 3 Recept
Italiensk torsk i panna

Italiensk torsk i panna

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Torsk 0,5 st purjolök(ar) 2 klyfta(or) vitlök 100 gram soltorkade tomater 100 gram tomat(er) 240 gram svarta oliver , utan kärna 1 msk olivolja 0,5 tsk torkad timjan 0,5 tsk torkad oregano 1 dl matlagningsvin vitt 1 dl vatten 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar 600 gram torskfilé 1 krm salt 1 krm svartpeppar 25 gram Mat
Brasiliansk Fiskgryta

Brasiliansk Fiskgryta

Ingredienser Brasiliansk fiskgryta För 4 personer Tillagningstid. 35 minuter 600 g vit fiskfilé, typ kolja eller torsk 1 st gul lök 1 st röd paprika 1 st gul paprika 2 st vitlöksklyfta 1 tsk mald ingefära 2 tsk paprikapulver 2 tsk mald spiskummin 1 tsk chilipulver 390 g krossade tomater 3 dl kokosmjölk 1 tsk himalayasalt/ havssalt 2 msk nypressad lime 1,5 msk finhackad koriander Ghee, animaliskt fett eller kokosolja att bryna i
Lysande gul fiskgryta | Recept ICA.se

Lysande gul fiskgryta | Recept ICA.se

4 400 g torskfilé, sej eller hoki 300 g laxfilé 1/2 purjolök 1/2 gul lök 1 msk smör 1 vitlöksklyfta 1 1/2 tsk salt 1 tsk timjan 1 tsk basilika 2 1/2 dl torrt vitt vin 1 1/2 fiskbuljongtärning 2 dl vispgrädde 1 dl crème fraiche 2 dl vatten 1 pkt saffran (à 0,5 g) 300 g räkor med skal 1 burk musslor (à 150 g) 1 1/2 tsk tomatpuré Till servering ev