Mina favoriter

Mina favoriter

  • 5 Recept
Mina favoriter

Helstekt fläskfilé med whiskysås

Sätt ugnen på 100 grader. Skala potatisen och skär klyftor. Lägg klyftorna i en ugnsfast form och ringla över oljan och salta
Dubbelmarinerad fläskfilé

Dubbelmarinerad fläskfilé

Mina kommentarer. Fläskfilé är inte det kött jag väljer i första hand. Tycker ofta det är lite menlöst och smaklöst
Dubbelmarinerad Oxfilé ELLER Kycklingfilé

Dubbelmarinerad Oxfilé ELLER Kycklingfilé

många översteker kyckling med rädsla för salmonella, men med en temperatur över 70 grader så är den risken inte längre aktuellFör mina stora kycklingfiléer tog det ca 15 minuter att nå en innertemperatur på 72 graderLägg dem nu på några lager folie och linda in precis som med oxfilénLåt kycklingen kallna i sitt paket

Kallskuren balsamicomarinerad ytterfilé

Till buffé passar kallskuret kött utmärkt. Blanda gärna olika sorters kött såsom fläskfilé, ytterfile, kycklingfilé, kycklingklubbor, tjälknöl, rostbiff etc etc